Popravljene table koje su od letos otpadale sa krova škole “Čegar”

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popravljene table koje su od letos otpadale sa krova škole “Čegar”

Posle više od pola godine, limene table koje su otpadale sa krova Osnovne škole “Čegar” u Nišu, kod sale za fizičko i pored staze kojom svakog dana prolaze mališani, su prema rečima direktora Gorana Dinića, popravljene pre nekoliko dana. 

Kako su građani putem aplikacije Prijavi problem javili redakciji, neke table su otpale još pre više meseci, dok su mnoge danima visile sa krova i predstavljale potencijalnu opasnost za decu.

Roditelji napominju da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su direktora obavestili o tome još letos i da je i komunalna policija izlazila na teren.

Jedna tabla lima na bočnom delu krova je otpala još letos i tada sam obavestio direktora škole koji ništa nije uradio. Pre nekoliko dana od jakog vetra su otpale još 2 table i tada sam zvao komunalce koji su izašli na teren. A jedna tabla je pred njima odletela. Sada se klate još 2-3 i samo što nisu odletele, a deca tu svakog dana prolaze kad idu u školu - kazao je zabrinuti roditelj.

Kako je Južnim vestima rekao direktor škole Dinić, krov je popravljen i ponovo bezbedan po đake i ostale prolaznike.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.