Popara posle operacije: Podrška mnogo znači!

Izvor: NiskeVesti.rs, 26.Sep.2016, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popara posle operacije: Podrška mnogo znači!

Pavle Popara morao je problem sa preponama da reši operacijom. Pokušao je dvonedeljnim terapijama, vratio se nespreman na teren u želji da pomogne saigračima, ali u meču sa Napretkom stvari su se pogoršale i bronogi vezni igrač Nišlija morao je „pod nož“.

Zahvat je izvršen u četvrtak, a već u petak Pavle je otišao na kućni oporavak. Danas su ga posetili saigrači i osmeh se odmah vratio na lice:
poparaHvala momcima na podršci, to mi mnogo znači! Šta da se >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << radi, povrede su sastavni deo fudbala, ali siguran sam da ću iz svega izaći jači. Najvažnije je da je operacija dobro prošla, zahvat je na niškoj klinici uradio doktor Goran Stanojević, koji je uklonio vodenu kilu koja mi je pravila probleme. Neka predviđena pauza kod ovakvih vrsta povreda i operacije je između šest i osam nedelja, ali ja sam siguran da ću i ranije na teren – ne manjka Popari optimizma i dobrog raspoloženja.
Pokušao je vezni fudbaler niškog tima da izbegne hirurški zahvat, ali izgleda da nije moglo bez operacije. No, veruje da će mu terapija kojoj je pribegao pre utakmice sa Napretkom pomoći u brzini oporavka:
Radio sam vežbe kojima sam sebi dosta pomogao i verujem da će mi one skratiti vreme u kojem ću morati da pauziram. Već mogu da hodam, siguran sam da će mi svakog dana biti sve bolje, neću se zapustiti, to je sigurno – uvek je prisutno i malo nestrpljenje da se lopta što pre ponovo šutne.
A kako će bez fudbala, upitali smo Poparu:
Pa uz fudbal, kako drugo! Doći ću već na utakmicu sa Radnikom da momcima pružim podršku, a evo, zatekli ste me dok gledam meč Arsenala i Čelsija. Tu je moja porodica, supruga i dve ćerkice, one su moja najveća podrška, a evo i drugari me obilaze… Proći će to brzo, a onda se, u drugom delu sezone, nadam svom najboljem izdanju u dresu Radničkog – kaže fudbaler koji je prošao Partizanovu omladinsku školu, a potom je igrao za Apolon Kalamarias, Panetolikos, Paralimni, Slaviju iz Sofije, Astru iz Ploeštija i Pogon iz Šćećina.
Popara je, podsetimo, proveo na Čairu šest meseci pre nego se, prošle zime, otisnuo u SAD gde je igrao za Orandž Kaunti Bluz iz Los Anđelesa u Trećoj diviziji. Ovog leta se vratio na Čair, ali ga je povreda omela u nameri da se navijačima Radničkog predstavi u najboljem izdanju.
Ipak, biće još prilika, sigurni smo u to… Sve najbolje, majstore!

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.