Ponovo sudar u Knjaževačkoj u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Avg.2023, 19:53

Ponovo sudar u Knjaževačkoj u Nišu

Na raskrsnici niških ulica Pantelejske i Knjaževačke u neposrenoj blizini nekadašnjeg Niteksa danas u 13:50 došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva automobila niških tablica. Iz policije kažu da nije bilo povređenih.

U saobraćajnoj nezgodi, prema rečima policije, učestvovala su vozila marke “reno” i “bmw”, a takođe su rekli da povređenih nije bilo, već je nastala samo materijalna šteta.

Podsetimo, u Knjaževačkoj, koju su Nišlije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nazvale i “Ulicom smrti” poslednjih meseci dešavaju se učestale saobraćajne nesreće. Zbog straha da decu puste same da prelaze ulicu, meštani ove ulice, poslednjeg dana jula blokirali su jedan pešački prelaz, kako bi ukazali na nebezbednost.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.