Pomoć petogodišnjem Skenderu Tairu

Izvor: RadioCity.rs, 20.Maj.2014, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć petogodišnjem Skenderu Tairu

Petogodišnji Skender Tair bio je gost ove niške opštine, a njegovim roditeljima, po rečima Bobana Džunića, predsednika Gradske opštine Palilula biće uplaćen novac za nastavak lečenja u Kliničkom centru Beograd.
Gradska opština Palilula, kao jedna od najsiromašnijih opština u Srbiji, sa preko 80.000 stanovnika, pokrenula je pre deset meseci humanitarnu akciju „Pomozimo našoj deci“ za prikupljanje novčanih sredstava za pomoć ugroženim porodicama sa teško obolelom >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << decom.
 Poslato je oko 150 pozivnih pisama svim funkcionerima, institucijama, ustanovama, velikim i malim preduzećima koja posluju na teritoriji Opštine-Grada i medijima.
Otvoren je i namenski račun za ovu humantarnu aktivnost Gradske opštine Palilula. Predsednik opštine je naložio formiranje Komisije za utvrđivanje ispunjenosti uslova i kriterijuma za dodelu finasijske pomoći ugroženim porodicama sa teško obolelom decom.

Na osnovu definisanih kriterijuma, komisija vrši raspodelu donatorskih sredstva porodicama obolele dece.
„Naš cilj je da nas ova humanitarna akcija podstakne na veću humanost i solidarnost, jer tu oko nas, u našem komšiluku, žive deca, bake i deke sa problemima koje često ne prepoznajemo“. –izjavio je Boban Džunić, predsednik GO Palilula.
Tokom desetomesečne akcije Gradske opštine Palilula „Pomozimo našoj deci“, pomoć je stigla u mnoge domove.
Ovim povodom pružena je pomoć za dalje lečenje petogodišnjeg Skendera Taira iz naselja „Crvena zvezda“. 
Zainteresovana pravna i fizička lica, mogu postati donatori akcije ''Pomozimo našoj deci'' uplatom finansijskih sredstava na namenski račun Gradske opštine Palilula broj 840-2879741-16, otvoren kod Ministarstva finansija – Uprava za trezor.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.