Polomili staklo na sudu

Izvor: Blic, 16.Jan.2011, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polomili staklo na sudu

NIŠ - Nepoznati počinilac polomio je u noći između 14. i 15 januara stakleni portal na jednoj od sudnica Prekršajnog suda u Nišu, koji se nalazi uz prizemlju zgrade Skupštine grada u Ulici Nikole Pašića, nedaleko od sedišta niške policije.

Ovo je drugi put za poslednjih godinu dana da su se kancelarije Prekršajnog suda našle na meti vandala. Policija je juče izvršila uviđaj i započela istragu, ali se još ne zna da li je staklo polomio slučajni pijani prolaznik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili pak neko ko je saslušavan ili kažnjen u Prekršajnom sudu.

- Na meti se našla sudnica broj 7, u kojoj rade dvoje sudija i dvoje zapisničara i u kojoj je oko 1.000 predmeta. Očekujemo da nadležni reše problem naših prostorija jer se u ovima nalazimo kao u izlogu - kaže Svetlana Zdravković, zamenica predsednice suda. U martu prošle godine, polomljen je stakleni portal na kancelariji izvršnog odeljenja ovog suda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.