Policija u Nišu privela 5 pijanih vozača, dvojica imala preko 2 promila alkohola u krvi, a jedan izazvao udes

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2021, 16:08

Policija u Nišu privela 5 pijanih vozača, dvojica imala preko 2 promila alkohola u krvi, a jedan izazvao udes

Tokom vikenda je policija u Nišu zaustavila 5 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola - 47-godišnjak je seo za volan "renoa" sa 2,45 promila alkohola u krvi, 56-godišnjak je upravljao "opelom" dok je imao 2,17 promila alkohola u organizmu, a ostala trojica su imala ispod 2 promila. Jedan od njih je osumnjičen i da je u subotu izazvao udes.

Iz policije navode da je 58-godišnjak zadržan zbog sumnje da je vozeći sa 1,82 promila alkohola u krvi vozilom "smart" izazvao saobraćajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nezgodu.

On se sumnjiči da je u subotu udario u "tojotu" i tom prilikom vozač "tojote" je zadobio lake telesne povrede - kažu u policiji.

Iz saobraćaja je isključen i 38-godišnji vozač "fijata" koji je zatečen sa 1,81 promila alkohola, kao i 58-godišnji vozač koji je upravljao "fordom" sa 1,36 promila alkohola.

Policija je zaustavila i 39-godišnjeg vozača, za koga se, kako navode, ispostavilo da je upravljao neregistrovanim motociklom, bez vozačke dozvole i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Svim vozačima određeno je zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, naglašavaju iz niške policije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.