Policija traga za “Malčanskim berberinom”, tragovi doveli do sela kod Knjaževca

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za “Malčanskim berberinom”, tragovi doveli do sela kod Knjaževca

Zbog sumnje da je oteo 12-godišnju devojčicu u okolini Niša, policija traga za višestrukim povratnikom Ninoslavom Jovanovićem poznatim pod nadimkom “Malčanski berberin”. Poslednji tragovi potragu su doveli do sela Orešac kod Knaževca, gde policija pretražuje kuće, a u jednoj su navodno pronađeni tragovi koji potvrđuju da je otmičar tu boravio sa otetom devojčicom.

Posle nekoliko dana intenzivne potrage u selu Malča, policija je obelodanila identitet čoveka za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kojeg se sumnja da je oteo maloletnicu iz Niša.

Reč je o višestrukom povratniku i čoveku koji je već robijao zbog krivičnih dela otmica i silovanje - Ninoslavu Jovanoviću iz Malče.

U policiji kažu da je poslednji put viđen u okolini Knjaževca, prilažu 2 fotografije i pozivaju a građane koji imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

Podsetimo, 12-godišnja Monika Karimanović nestala je u petak ujutru na putu do škole. Od tada joj se gubi svaki trag.

Policija i Žandaremrija intenzivno tragaju za njom, a danas su se u potragu uključili i lovci i građani.

Višestruki povratnik; foto: MUPNinoslav Jovanović (46) iz niškog sela Malča, zbog svojih krivičnih dela u medijima je dobio nadimak “Malčanski berberin”.

Jovanović je osuđivan za otmicu i silovanje devojčica 2005. godine. Jednu 12-godišnjakinju je silovao, a drugu pokušao, prethodno joj ošišavši kosu makazama.

I kada je prvi put hapšen isto je bilo, kako piše Blic, angažovano puno policajaca i helikopter.

Na sudu je priznao da ga šišanje seksualno uzbuđuje, a psihijatrijski veštaci su rekli da nije duševno oboleo, već da ima psihopatsku strukturu ličnosti. Složili su se i da će verovatno krivično delo ponoviti po izlasku iz zatvora.

Za ova krivična dela odslužio je 12-godišnju kaznu, jer je Vrhovni sud ublažio prvobitnu presudu od 15 godina zatvora. Izašao je 2018.

Uhapšen je iste godine i dobio kaznu zatvora od 5 meseci zbog proganjanja žena na društvenim mrežama.

On je nakon izlaska iz zatvora, a putem “Mesindžera“, u dužem vremenskom periodu, slao poruke devojkama i ženama u kojima ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novac.

Nakon što se ponovo našao na slobodi Jovanović je počeo da radi u JKP Mediana, a živeo je u rodnoj Malči.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.