Pokvareno ulično svetlo u ulicama oko Učitelj Tasine škole

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jun.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokvareno ulično svetlo u ulicama oko "Učitelj Tasine" škole

Tek posle 21 sat ulično svetlo u ulicama oko "Učitelj Tasine" škole u Nišu počne da svetli. Dok građani negoduju, u “Parking servisu” kažu da je reč o kvaru za koji tvrde da će zajedno sa Elektrodistribucijom da poprave u četvrtak 7. juna.

U mraku su nekoliko dana niške ulice Učitelj Tasina, Janka Veselinovića, Prijezdina, Oblačića Rada, Koste Stamenkovića, Rajićeva i deo Učitelj Miline, kažu stanovnici ovog kraja, a poneko svetlo počne da radi tek posle >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 21 sat. Svetlo u nekim ulicama proradi tek posle 21 sat; foto: čitalac

Problem su osigurači koji treba da se zamene, kažu u Parking servisu, a to bi trebalo da učine sutra.

Potrebno je zameniti osnove osigurača i saniranje kvara, što je zakazano za sutra sa EPS-om - dodaju u Parking servisu.

Inače, građani se povremeno žale i da ne radi ulično svetlo na Sinđelićevom trgu, ali u Parking servisu navode da je tamo ranije bilo kvara, ali da je on saniran i da zasad nema problema na toj raskrsnici.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.