Pojačana kontrola saobraćaja u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Mar.2024, 11:50

Pojačana kontrola saobraćaja u Nišu

Kontrole vozača, kao i korišćenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog preticanja i ponašanja vozača prema pešacima, biće pojačane narednih dana, saopštili su iz MUP-a.
Iz niške policije kažu da bi pojačanom kontrolom trebalo da utiču da se poboljša stanje bezbednosti saobraćaja i da će sankcionisati sve saobraćajane prekršaje.
Kontrole će biti usmerene na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine, nekorišćenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog preticanja, upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, kao i nekorišćenja zaštitne kacige od strane vozača dvotočkaša - rekli su iz policije.
Takođe, apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.