Izvor: Blic, 19.Feb.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo suvozač u putničkom automobilu

U saobraćajnoj nesreći na putu Niš - Mlačanska petlja poginuo je suvozač u putničkom automobilu Dragoslav Stoiljković (66) iz tog grada, saopštila je danas niška policija.

Stoiljković je poginuo u direktnom sudaru automobila "pasat" i teretnog vozila vranjskih registracija kod sela Gornja Vrežina, na području Niša. Prema navodima iz policije, uzrok nesreće je neprilagođena brzina kretanja putničkog vozila kojim je upravljao Vladan Stoiljković (32).

Nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se dogodila u sredu popodne, kada je u niškom kraju padao jak sneg a zbog niskih temperatura kolovoz je bio zaleđen. Sneg, koji u niškom kraju pada od juče, otežava saobraćaj, pa putari upozoravaju da na put ne treba polaziti bez preke potrebe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.