Poetsko veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2024, 10:09

Poetsko veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović u Nišu

Poetsko-muzičko veče "Obećao si mi" sa Mirjanom Bobić Mojsilović biće održano 6. marta u sali niškog Doma vojske od 20 sati kada će publika biti u prilici da proživi poeziju sa autorkom brojnih romana.

Uz njenu poeziju i recepte za srećan život, a uz muzičku pratnju Srđana Đorđevića na gitari, kao i Dua di Maggiore koji čine Marko Milisavljević bas-bariton i pijanista Milan Jovanović, organizatori najavljuju kvalitetno veče sa književnicom Mirjanom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Bobić Mojsilović.

Nakon programa Bobić Mojsilović će uz potpisisvanje knjiga, nastaviti druženje sa publikom, a karte se mogu nabaviti na prodajnim mestima ticket.rs-a, kao i knjižarama Indigo, Delfi i Hijeroglif.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.