Izvor: RTV 5, 28.Sep.2012, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Opštine Pantelej mladim talentima (video)

Sportisti i mladi niški talenti, i pored svog truda lokalne samouprave, kažu, da ne uživaju dovoljno podrške koja im je potrebna kako bi bili ravnopravni sa sportistima iz zapadnih zemalja. Ističu, da im podrška niške gradske Opštine Pantelej zaista znači.
U opštini Pantelej tvrde da se maksimalno trude, da će mlade ljude, koji se ističu po znanju i umeću i na pozitivan način predstavljaju svoj grad u svetu, uvek pomagati koliko mogu.
“Oni jesu snaga ovog grada i zaslužuju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << našu pomoć, kaže Bratimir Vasiljević, predsednik Skupštine GO Pantelej
Niška lokalna samouprava već ima osnovan fond za pomoć mladim talentima, i prema njihovim najavama, trudiće se da taj fond iz godine u godinu bude sve veći. U planu je i otvaranje Kancelarije za mlade, koja bi trebalo da izađe u susret dobrim idejama mladih Nišlija.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.