Počinju tople probe u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju tople probe u Nišu

Od četvrtka 3. oktobra biće topli radijatori u stanovima građana koji su povezani na toplanu Jug, dok će u petak 4. oktobra tople probe imati toplana Krivi vir.

Kako najavljuju iz Toplane, sutra proveravaju sistem u Panteleju, Somborskoj i Knjaževačkoj, ulicama Majakovskog i Mokranjčevoj, kao i u Pasi Poljani, na Ledenoj steni, u Čairu, naselju Ratko Jović, Ardija. U petak će topli radijatori biti onima koji su povezani na toplanu Krivi vir. Podsećaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da ovo nije početak grejne sezone, ali da će obavestiti građane o grejanju ako budu niske temperature pre 15. oktobra.

Tople probe ne podrazumevaju početak grejne sezone, već samo proveru rada toplotnih izvora, čime se uporedno vrši provera toplovoda, toplotnih podstanica i unutrašnjih instalacija objekata. Ove probe imaju za cilj da se na najkvalitetniji mogući način izvrši provera celokupnog sistema i otklone svi eventualni nedostaci pred predstojeću grejnu sezonu - saopšteno je iz Toplane.

Probe počinju od 6 sati pa sve dok sistem totalno ne profunkcioniše i dok ne poraste spoljna temperatura.

Građani mogu očekivati tople radijatore navedenog dana počev od ranih jutarnjih časova. Ukoliko u prepodnevnim časovima nema isporuke toplotne energije sa toplotnog izvora ili primete curenja na instalacijama, kvar mogu prijaviti na telefone 018/4239-188 i 0800/200-018 - dodaju iz Toplane.

Gradska toplana intervenisaće samo u zgradama sa kojima ima potpisan ugovor o održavanju, dodaju, a oni koji su potpisali sa nekim drugim, kvarove prijavljuju tom preduzeću.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.