Počinje prodaja karata za niški koncert hora Viva Vox

Izvor: JužneVesti.com, 17.Mar.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prodaja karata za niški koncert hora "Viva Vox"

Posle 3 godine će jedan od najpoznatijih horova Viva Vox ponovo imati solistički koncert u Nišu, a oni koji žele uživo da čuju obrade poznatih numera koje hor izvodi samo glasovima, mogu od ponedeljka 18. marta da kupe karte na biletarnici Doma Vojske. Za balkon će morati da izdvoje 1.000, a za parter 1.200 dinara.

Jedinstven po tome što pevaju i sviraju samo svojim glasovima, hor će u Nišu nastupiti 6. aprila, od 21 sat. Osim na biletarnici Doma Vojske u čijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sali će pevati, karte mogu da se nabave i u muzičkoj prodavnici.

Ulaznice u prodaji po ceni od 1.200 dinara za parter i 1.000 dinara za balkon, od ponedeljka, 18. marta na biletarnici Doma Vojske (Sinđelićev Trg bb) i u Energy music shop-u (TC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb) - kažu organizatori.

Podsetimo, hor Viva Vox je poslednji koncert imao 2016. godine u Nišu i otvorio ga je premijerom pesme na svahili jeziku. Hor predvodi dirigentkinja Jasmina Lorin, a prve koncerte u Nišu imali su na Nišvil džez festivalu 2014. godine, potom su juna 2015. nastupili u Banovini, a do sada su održali više od 250 koncerta širom Evrope i sveta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.