Počinje betoniranje poda na bulevarskoj pijaci u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2024, 16:39

Počinje betoniranje poda na bulevarskoj pijaci u Nišu

Rekonstrukcijom i betoniranjem poda počeli su završni radovi na uređenju pijace "Krive livade", navodi gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. Kako kaže, uređuju se i ulice oko pijace, a dostavna vozila dobiće parking mesta.
"Biće jedna od najmodernijih"; foto: FB Dragana Sotirovski Iako je kraj radova na rekonstrukciji pijace "Krive livade" na Bulevaru Nemanjića bio najavljen za kraj februara, završni radovi počinju mesec dana kasnije.
Rekonstrukcijom i betoniranjem poda počeli su završni radovi na uređenju pijace "Krive livade" poznatije kao "Boško Buha" na Bulevaru Nemanjića. Kada se završe građevinski radovi počinje postavljanje tezgi. Biće to jedna od najmodernijih pijaca u ovom delu Srbije...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.