Počeo Festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 21.Mar.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo Festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u Nišu

U okviru Festivala dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu 21. i 22. marta održava se niz programa, susreta sa piscima, promocija knjiga, radionica i gostovanja poznatih pisaca za decu u više niških škola i kulturnih institucija, među kojima su Dečji centar, Odeljenju knjige za decu Narodne biblioteke “Stevan Sremac”, Učiteljsko društvo i Narodno pozorište.
Takođe, na Hirurškoj klinici za decu pisci će mališanima, koji će za vreme trajanja Festivala biti na lečenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << uručiti vredne poklone kako bi im, na neki način, vreme na klinici učinili lakšim.

Nagrada Festivala za izuzetan doprinos književnosti za decu biće dodeljena Ljubivoju Ršumoviću, 22. marta na zatvaranju Festivala u Narodnom pozorištu, a o njegovom radu besediće čarobnjak lepih reči i neobičnih mudrosti Raša Popov.
U osnovnoj školi Sveti Sava će biti nagrađeni učenici, autori najuspešnijih radova sa literarnog i likovnog konkursa.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Završen osmi Medijana festival dečjeg stvaralaštva

Izvor: juGmedia, 22.Mar.2016, 16:08

NIŠ – Tradicionalni osmi Medijana festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji Gradske opštine Medijana završen je danas manifestacijom „Čas lektire“ u Narodnom pozorištu u Nišu...U protekla dva dana čak 25 najpoznatijih domaćih pisaca i pesnika za decu predstavilo...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.