Počela rekonstrukcija rekonstruisanog Trga - radnici menjaju neke od novih kocki

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2021, 15:59

Počela rekonstrukcija rekonstruisanog Trga - radnici menjaju neke od novih kocki

Samo pet dana nakon što je rekonstrukcija Trga kralja Milana u Nišu zvanično završena, radnici već menjaju neke kocke. Da će nadzor naložiti da budu zamenjene najavila je jutros gradonačelnica Dragana Sotirovski i rekla da treba još nešto doraditi.

Mašine i palete sa pločama 29. jula još su bile na Trgu, bili su i radnici, kada je zvanično objavljeno da je posle 5 probijenih rokova za rekonstrukciju konačno završen.

Sotirovski prvo rekla da su Trg i most >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gotovi, pa da ipak nisu definitivno; foto: T. T.Da je završen gradonačelnica je rekla i danas, ali je u istoj izjavi navela da Trg i most nisu definitivno završeni, te da će nadzor videti šta treba doraditi i naložiti da se zamene određene kocke.

Takvi su nalozi izgleda već stigli, jer na konačno rekonstruisanom Trgu radnici danas na više mesta menjaju neke od kocki.

Inače, ovih dana građani su komentarisali da ploče na rekonstruisanom Trgu nisu u ravni i da se sapliću, a neki su i pitali one koji su ih postavljali da li imaju libelu.

Podsetimo, obnova Trga kralja Milana počela je krajem juna 2019, a prvi rok za završetak radova bio je kraj 2020. Nakon toga, rok je tri puta produžen, a najnoviji bio je 1. avgust.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.