Počela podela paketa osnovnih životnih namirnica (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 04.Feb.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela podela paketa osnovnih životnih namirnica (VIDEO)

Oko 1500 korisnika Narodne kuhinje ove nedelje može da preuzme pakete osnovnih životnih namirnica za dva meseca. Podela paketa počela je juče u magacinu Crvenog krsta u Novom selu, a obavljaće se i sutra u Niškoj banji od 10 do 14 časova. Kako kažu iz Centra za socijalni rad, ovi paketi pomažu naročito socijalno ugroženim osobama koje žive u udaljenijim sredinama i koji ne mogu da dolaze i preuzimaju obroke od Narodne kuhinje. Ove namirnice korisnicima daju Grad i Centar za socijalni rad koji je odredio kriterijume za njihovu dodelu.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Paketi namirnica za korisnike socijalne pomoći

Izvor: RTS, 04.Feb.2015

. Korisnicima narodne kuhinje iz Niša i onima koji ostvaruju ovo pravo, ali nisu u mogućnosti da svakodnevno odlaze po kuvane obroke, podeljeni su dodatni suvi paketi osnovnih namirnica.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.