Pobeda stonotenisera niškog Železničara u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2021, 09:43

Pobeda stonotenisera niškog Železničara u Novom Sadu

U direktnom okršaju konkurenata za 3. mesto Superlige Srbije, stonoteniseri niškog Železničara ubedljivo su savladali ekipu Radničkog iz Novog Sada sa 4:0.

Manje od 2 sata bilo je potrebno Nišlijama da dođu do značajne pobede, a u 4 meča izgubili su samo 2 seta.

Oba tima su nastupila u najjačim sastavima. Novosađane su predvodili Bojan Crepulja i Katić Ivor, višestruki državni šampioni u singlu u dublu i reprezentativci, dok je ekipu iz Niša >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << uz Miloša Milenković, činio i Bugarski dvojac Petio Krastev i Kiril Popov - kažu u Želji.

Krastev i Popov zabeležili su pobede bez izgubljenog seta, dok je 2 meča odigrao Milenković - u prvom je savladao Jockova sa 3:2, dok je u drugom meču ubedljivo bio bolji od Falba (3:0).

Inače, u višegodišnjem rivalstvu dva kluba, niški stonoteniseri do ovog meča nikada nisu ostvarili pobedu.

Nakon ove pobede, Željezničar zauzima visoko 3. mesto na tabeli, čime ističe kandidaturu za sam vrh tabele

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.