Pobeda Radničkog na prvom pripremnom meču u Bugarskoj

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jul.2023, 12:27

Pobeda Radničkog na prvom pripremnom meču u Bugarskoj

U prvom kontrolnom meču na pripremama u Bugarskoj fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su novog člana rumunske prve lige Politehniku rezultatom 2:1 (1:1). Tim Nikole Trajkovića, koji kaže da je bila prezahtevna utakmica, nastupao je bez Jamkama i Stojanovića koji se oporavljaju od povreda, a nova proba je zakazana za 9. jul protiv bugarskog Boteva u Plovdivu.

Povela je Politehnika golom Vasvarija iz penala u 14. minutu. Imali su Rumuni u nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << još šansi, ali je golman Radničkog Dragan Rosić dobro reagovao. Izjednačenje je viđeno u 30. minutu kada je pogodio Belaković, nakon asistencije Škrbića.

I u drugom poluvremenu bilo je dosta šansi sa obe strane, a u 85. minutu pogodio je Ivelja kome je ovo prvi gol u dresu niškog tima. Trener Nikola Trajković kaže da je zadovoljan pristupom igrača.

Zadovoljan sam željom i htenjem. Nismo ušli kako smo planirali jer smo trenirali nešto i nismo to usavršili. Nedostaje nam da preoznamo rešenje u kom delu utakmice. Želja i htenje igrača koje su pokazali su na visokom nivou i tako bismo gradili igru. Nismo imali dovoljan broj igrača. Za mene je ovo bila prezahtevna utakmica, možda najzahtevnija u karijeri - rekao je Trajković.

Sledeća provera je u nedelju, 9. jula kada Ranički igra sa Botevim u Plovdivu.

RADNIČKI: Rosić, Vojnović, Gaku, Bakić, Pejović, Marjanović, Stajić, Ilić, Cvetković, Škrbić, Belaković. Igrali su još: Stevanović, Pavlović, Petrov, Jovanović, Rašić, Ajdar, Mićin, Ivelja, Marjanac, Lazović.

POLITEHNIKA: Celeadnic, Kouadio, Katenec, Ilie, Serban, Vasvari, Roman, Gheorghita, Hlistei, Ion, Jatoba. Igrali su još Luis, Tincu, Harison, Marchioni, Stefanović, Mogos, Dumitru, Maratac.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.