Pobeda Kalče u triler završnici

Izvor: NiskeVesti.rs, 11.Okt.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Kalče u triler završnici

Futsaleri Kalče na teži način došli su do pobede nad Novom Pazovom od 4:3 (4:0). Utakmicu četvrtog kola Prve Futsal lige Srbije obeležila je odlična igra domaćina u prvom poluvremenu, a zatim drastičan pad u nastavku.


Golovima dvojice Stankovića, Ilića i Ristića, Nišlije su na pauzu otišle kao izrazito dominantniji tim. Međutim, usledilo je veliko opuštanje, pa su mnogo borbeniji gosti za samo devet minuta „istopili“ razliku i došli na samo gol zaostatka. >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Još dve prilike za izjednačenje imali su beli, ali ih nisu iskoristili. U poslednjem minutu vodila se žestoka borba pred golom domaćih koji su tada dobili peti faul, ali Pazovčani su promašili slobodan udarac. Usledio je još jedan pokušaj koji je odleteo iznad gola, pa je tim Vladana Miladinovića ipak ostao sa sva tri boda.
Teška utakmica, činilo se da će sve biti lako posle prvog poluvremena, 4:0 je bila stopostotna šansa koju nismo realizovali. U kontri je bio gol 4:1 i onda je ušla voda u uši. Na kraju smo se borili za pobedu, umalo nismo primili 4. gol. Pričao sam momcima u svlačionici da ništa nije rešeno na poluvremenu, mađutim oni me nisu poslušali, hteli su da igraju za ovu publiku koja nas je stvarno fenomenalno bodrila. Na kraju je sve ispalo dobro, ali moglo je i loše, kaže trener Kalče, Vladan Miladinović.
Niški klub se sada, sa devet osvojenih bodova, nazali na trećem mestu na tabeli, ali uz utakmicu više u odnosu na drugoplasirani Ekonomac iz Kragujevca. U sledećem kolu oni će gostovati ekipi Metalac Kolorado koja je zabeležila samo jednu pobedu u dosadašnjem toku prvenstva i na desetom je mestu.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.