Pljačkao menjačnicu da bi bio poznat

Izvor: Glas javnosti, 03.Nov.2010, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkao menjačnicu da bi bio "poznat"

NIŠ - Građani su sprečili bekstvo Danijela K.(24) iz Niša koji je pokušao da opljačka menjačnicu u centru Niša, a prilikom saslušanja u policiji je rekao "da je to učinio da bi bio poznat", saopšteno je na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi.

Danijel K. nije povratnik, a radnica i ćerka vlasnika menjačnice nisu ga ozbiljno shvatile sve dok nije razbio pregradni stakleni zid, saopšteno je na konferenciji za novinare. Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Građani su sprečili i bekstvo Denisa Đ. (18) iz Niša koji je jednoj ženi kod Donine česme u Episkopskoj ulici istrgao tašnu i pokušao da pobegne, naveli su u policiji. Osumnjičeni se tereti i za razbojništo u Ulici vojvode Gojka kada je uz pretnju nožem pokušao da oduzme pazar od radnika trafike. Istražni sudija Osnovnog suda odredio je osumnjičenom pritvor do 30 dana.

Niška policija uhapsila je Igora M. (27) zbog sumnje da je obio automobil "micubiši" državljanina BiH odakle je odneo CD-plejer, alat i stvari oštećenog ukupne rednosti oko 60.000 dinara. Sve ukradene stvari su pronađene i vraćene vlasniku.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila, niška policija uhapsila je Zvonka R. (36) iz Kuršumlije. Njegovim hapšenjem, kako je rečeno na konferenciji za novinare, rasvetljeno je još pet krađa automobila koji su pronađeni i još dva slučaja krađe automobila koji nisu pronađeni. Zvonko R. se tereti za još oko 10 krivičnih dela imovinske prirode u slučajevima u kojima su postupali policajci iz Prokuplja, Kuršumlije i Žitorađe. Istražni sudija osnovnog suda u Nišu odredio je osumnjičenom pritvor od osam dana, saopštila je policija.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.