Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2024, 16:47

Pištolj od olovke i radionica puna oružja - hapšenje u Nišu

Pretresom radionice, stana i automobila dvojice muškaraca iz Niša i okoline Doljevca, policija je pronašla pištolje, prigušivače, lovačku pušku, više stotina metka različitih kalibra, ali i olovku prepravljanu tako da može da ispaljuje metke.
Policija pronašla pištolje, lovačku pušku, prigušivače, više stotina metaka i drugih delova oružja; foto: MUP U zajedničkoj akciji sa Višim i Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, policija je uhapsila 50-godišnjeg D. S. iz Niša i 19-godišnjeg D. M. iz okoline Doljevca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekslozivnih materija.
Pretresom radionice koju koristi D. S. pronađena su tri...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dvojac uhapšen u Nišu zbog nedozvoljenog oružja i municije

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2024

Niška policija uhapsila je D. S. (50) iz Niša i D. M. (19) iz okoline Doljevca zbog posedovanja velikog broja vatrenog oružja i municije, među kojima su pištolji, puške i prigušivači.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.