Pisanje basni i pravljenje rukotvorina u Dečijoj biblioteci

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2014, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pisanje basni i pravljenje rukotvorina u Dečijoj biblioteci

U subotu, 13. decembra od 12 sati, u Dečijoj biblioteci u Nišu biće održane dve kreativne radionice na kojima će deca od 6 do 15 godina moći da se okušaju u pisanju basni, glumi, crtanju i pravljenju kutija za poklone. 

U prvoj radionici pod nazivom “Basna - reč po reč”, deca će pisati kratke basne, čitati i glumiti.

U radionici “Kalendar - dar po dar - decembar”, oni će imati prilike da naprave lični kalendar decembarskih aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i kutiju za poklon. Potrebno je, kažu u Dečijoj biblioteci, da donesu kartonsku kutiju, ukrasni i kolaž papir, lepak sa šljokicama, ukrasne trakice, perlice, makazice i hemijske olovke.

Cilj ovih radionica je, kako kažu, da se deci na što zabavniji način približi knjiga i podstakne razvoj mašte i kreativno stvaralaštvo.

Na radionicama mogu da učestvuju svi članovi Biblioteke, a potrebno je samo da svoje prisustvo potvrde telefonom na broj 018/ 523 605 ili lično na Odeljenju knjige za decu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.