Pirotski otvoreni bazeni kreću sa radom, dnevna karta 200 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2023, 12:02

Pirotski otvoreni bazeni kreću sa radom, dnevna karta 200 dinara

Koncertom grupe Piloti, vatrometom i pratećim programom, u subotu, 10. juna u Pirotu će zvanično sa radom krenuti otvoreni plivački kompleks.

Na prostoru između Gradskog stadiona, keja na Nišavi i postojećeg zatvorenog bazena, izgrađen je jedan veliki otvoreni bazen i jedan manji namenjen deci, a na oko dva hektara nalaze se i ugostiteljski objekat, razni tereni, trim staza, staza za bicikliste i drugi sadržaji.

Zamenik gradonačelnika Pirota Miloš Colić >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pozvao je sve građane Pirota da 10. juna prisustvuju svečanom otvaranju bazena.

Kapije će biti otvorene već od 11 sati, a glavna manifestacija počinje oko 18 sati. Imaćemo nastup grupe Piloti, sva sportska udruženja će predstaviti svoje sportove na terenu. Imaćemo sinhrono plivanje, animatore, vatromet. Hoćemo da napravimo jedan porodični dan gde će svi građani Pirota doći sa svojom decom i svojim prijateljima da prisustvuju otvaranju ovog kompleksa, koji po rečima gradonačelnika stavlja još jednu zvezdicu gradu Pirotu - rekao je Colić.

Određene su i cene karata - đačke, studentske i penzionerske karte koštaće 150 dinara, a karta za odrasle 200, dok će mesečna karta koštati 3.000 dinara.

Za decu do 7 godina u pratnji odrasle osobe ulaz će biti besplatan, kao i za osobe sa invaliditetom, ratne vojne invalide, trudnice i pripadnike DVJ-a.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.