Petoro uhapšenih iz Niša i Pirota, primoravali maloletnicu na prostituciju

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2024, 14:06

Petoro uhapšenih iz Niša i Pirota, primoravali maloletnicu na prostituciju

Zbog sumnje da je tokom 2022. godine vrbovala i primoravala maloletnicu na prostituciju sa osobama koje je pronalazila putem interneta, uhapšena je 26-godišnja devojka, a u akciji policije Piroćanac i Nišlija uhapšeni su zbog iskorišćavanja, a još dvojica Nišlija zbog izdavanja prostorija, iako su svi bili upoznati da se radi o maloletnoj osobi.

Sumnja se da je E. I. bez prebivališta tokom 2022. godine vrbovala i primoravala maloletnu devojku na pružanje seksualnih usluga, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a novac zadržavala za sebe.

D. Ž. i A. I. se sumnjiče da su u ovom vremenskom periodu koristili navedene seksualne usluge, znajući da je oštećena maloletna. Takođe, sumnja se da su B. M. i Đ. R. uz novčanu nadoknadu izdavali svoje prostorije u kojima je oštećena pružala navedene usluge, takođe znajući da je maloletna - kažu iz policije.

Osumnjičeni se terete za krivično delo trgovina ljudima i, do saslušanja im je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.