Petorica rukometaša Železničara na spisku mediteranske reprezentacije

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jun.2018, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petorica rukometaša Železničara na spisku mediteranske reprezentacije

Na spisku Ljubomira Obradovića, selektora rukometne reprezentacije Srbije koja će učestvovati na Mediteranskim igrama, nalaze se prvotimci niškog Železničara Stevan Sretenović, Andrija Mađar, Milan Vučković, Vladimir Jevtić i Đorđe Spasić.

Još jedna potvrda dobrog rada stigla je Rukometnom klubu Železničar iz Niša. Petorica rukometaša "Želje" nalaze se na širem spisku reprezentacije Srbije za nastup na predstojećim Mediteranskim igrama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Stevan Sretenović, Andrija Mađar, Milan Vučković, Vladimir Jevtić i Đorđe Spasić pokušaće da osiguraju mesto u timu tokom priprema koje su danas počele u Beogradu.

Mađar i Sretenović, koji su trenutno angažovani u seniorskom timu i pripremaju se za baraž za Svetsko prvenstvo protiv Portugalije, priključiće se „Mediterancima“ nakon povratka iz Varžima 15. juna.

Mesto selektora mediteranske reprezentacije je bilo ponuđeno treneru Železničara Josifu Petkoviću, ali se on zahvalio i odbio. Ovu selekciju vodiće vršilac dužnosti selektora muške seniorske reprezentacije Ljubomir Obradović.

Mediteranske igre će biti održane od 20. juna do 3. jula u španskoj Taragoni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.