Petogodišnjaka udario auto u centru Bujanovca

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2023, 16:27

Petogodišnjaka udario auto u centru Bujanovca

Petogodišnji dečak zadobio je prelom butne kosti kada ga je u nedelju, 14. maja, u centru Bujanovca udario automobil. Dečak je hospitalizovan u niškom Urgentnom kliničkom centru.

Kako je Južnim vestima potvrđeno u policiji, nezgoda se dogodila oko 14:40 sati u Ulici Karađorđa Petrovića, a nakon što je dečaku pomoć ukazana u bujanovačkom Domu zdravlja i vranjskom Zdravstvenom centru prebačen je u UKC Niš.

Petogodišnji pacijent zbrinut je na Klinici >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš. Odmah po prijemu urađena je kompletna, hitna dijagnostika, prilikom koje je utvrđen prelom butne kosti - navode iz UKC-a.

Dodaju i da je dečak svestan, komunikativan i nije životno ugrožen, a da će povreda biti hiruški sanirana.

Iz policije nisu iznosili više detalja iz istrage.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.