Peta pobeda Naisa u Regionalnoj ligi, Nišlije ubedljive protiv Slovenaca

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peta pobeda Naisa u Regionalnoj ligi, Nišlije ubedljive protiv Slovenaca

Vaterpolisti niškog Naisa bili su ubedljivi u sedmom kolu Regionalne A2 lige i na svom bazenu savladali slovenački Koper rezultatom 12:5 (0:1, 5:1, 3:1, 4:2). Ovo je peti trijumf niškog tima koji sada zauzima četvrtu poziciju na tabeli lige.

Nakon početnog ispitivanja snaga, gosti iz Slovenije su bili spretniji i u 2. minutu poveli sa 1:0 golom Bencea iz peterca. Tako se i završila prva deonica.

U drugoj četvrtini domaćin je pokazao svu svoju snagu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i golovima Miloševića, Stjepanovića, Mitrovića i Lekića izjednačili i preokrenuli (4:1). Koper je preko Zadeva smanjio zaostatak, ali Šilj je iskoristio igrača više i doneo prednost Naisu od 5:2.

Nastavile su Nišlije silovito i u trećoj četvrtini i serijom 3:0 povele sa 8:2. Precizni su bili Lekić, Mitrović i Budurin. Jedini gol u ovom delu igre Koper je dao preko Dimitrijevića u finišu četvrtine (8:3).

Poslednja deonica počela je uz dva gola Naisa i vođstvo Nišlija od 10:3. Mini-seriju na kratko je prekinuo Koper za 10:4, ali pogocima Šilja i Kosića Nais je poveo sa 12:4. Poslednji gol na meču viđen je 17 sekundi pre kraja kada je Bence bio precizan iz peterca.

Nakon 7. kola ekipa Naisa je sa 5 pobeda i dva poraza na četvrtom mestu, dok je Koper na 10. poziciji.

U narednom kolu Nišlije dočekuju Medveščak iz Zagreba.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vaterpolisti Vojvodine srušili Medveščak u Zagrebu

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2018

Vaterpolisti Vojvodine savladali su na gostovanju u Zagrebu ekipu Medveščaka rezultatom 11:9, u sedmom kolu Regionalne A2 lige...Na bazenu Utrine Novosađani su prikazali dobru igru koja ih je dovela do četvrte pobede u dosadašnjem toku šampionata. Vošu su do novih bodova u regionalnoj ligi vodili...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.