Pet „Ekrana“ za „Nišku televiziju“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 28.Nov.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet „Ekrana“ za „Nišku televiziju“ (VIDEO)

Treći put zaredom Agencija za istraživanje javnog mnjenja “Lubris ekstra plus“ dodelila je nagradu “Ekran“ za najbolja televizijska ostvarenja. „Niška televizija“ osvojila je nagrade u pet kategorija, a Televizija „Belami“ u četiri.

Agencija „Lubris ekstra plus“ sprovela je jednomesečno istraživanje o gledanosti ovdašnjih televizija na uzorku od 1200 gledalaca. Na osnovu njihovog glasanja „Niška televizija“ dobila je nagradu “Ekran“ za najbolju informativnu emisiju „Telepres“, koji se odnedavno, umesto u 19, emituje u 18 sati, za najbolji talk show “Reč po reč“, čiji je autor Lora Nikolić, za najbolji jutranji program autora Dragana Stojanovića Žike, za najbolji sportski program, čiji je urednik Edo Crnalić i za njabolju dečju emisiju “Žvakalica“ autorke Ivane Jelić.
Televizija „Belami“ nagrađena je za emisije; „Nedeljno popodne“ i „Belami popodne“, za političku emisiju “Između redova“ i za emisiju „Izjava nedelje“.
Za doprinos pisanom novinarstvu nagrada je uručena dopisniku lista „Politika“ Tomi Todoroviću, a za podršku medijima Opštini Medijana.
Inače, prema mišljenju direktora „Lubris-a“,za sada na niškim medijima dominira informativni program, pa bi ubuduće trebalo razmišljati i o uvđenju zabavnijih sadržaja.
 

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.