Pepeljuga i Robot Čepi u niškim bioskopima

Izvor: JužneVesti.com, 12.Mar.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pepeljuga" i "Robot Čepi" u niškim bioskopima

Od četvrtka 12. marta na repertoaru niških bioskopa naći će se igrani film “Pepeljuga” i naučno-fantastično ostvarenje “Čepi:Robot koji je promenio svet”. U “Vilinom gradu” publika će moći da pogleda i film “Divljina”.

Film “Pepeljuga” koji će od danas biti na repertoaru “Kupine” i “Vilinog Grada” prati, kako stoji u opisu, zgode i nezgode mlade Ele nakon što se njen otac oženi drugom ženom posle smrti njene majke.

Naučno-fantastična >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << komedija “Čepi” donosi priču o policijskom robotu koji, nakon što mu ograde novi programski sistem, postaje prvi robot koji ima mogućnost da samostalno razmišlja i oseća.

Uskoro moćne i sklone uništenju ljudske snage počinju da gledaju na Čepija kao na pretnju čovečanstvu pa se koriste jedinim mogućim rešenjem, a to je da uhvate i unište Čepija - navodi se u sinopsisu.

U bioskopu “Vilin grad” na repertoaru će biti i drama “Divljina” koja je snimljena prema istoimenoj knjizi, biografskom delu Šeril Strejd.

Vođena gubitkom voljene majke, raspadom braka i samodestruktivnim ponašanjem, Šeril Strejd donosi odluku da se vrati na pravi put i počne život ispočetka. Bez velikog iskustva i sa teškim rancem i jakom voljom, Šeril zacrtava da prepešači Stazu pacifičkih vrhova, jednu od najdužih i najtežih staza u zemlji - stoji u opisu filma.

Detalji o repertoaru i ceni karata mogu se videti na sajtu "Kupine" i "Vilinog grada".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.