Pehar za kik boksere kluba Niš na prvenstvu Srbije

Izvor: RadioCity.rs, 06.Jun.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pehar za kik boksere kluba "Niš" na prvenstvu Srbije

Na Prvenstvu Srbije za seniore "A" klase, juniore i kadete u Low kick disciplini, održanom protekle nedelje u Nišu, pehar za najuspešniji klub prvenstva još jednom su osvojili takmičari Kik boks kluba "Niš".

U konkurenciji preko 200 takmičara iz 42 kluba, Nišlije su osvojile 19 medalja. Reprezentativci kluba opravdali su očekivanja i nastavili sa pobedama u svojim kategorijama.
Novak Radulović u konkurenciji seniora "A" klase, okitio se još jednom zlatnom medaljom. >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Stefan Paunović je osvojio zlato kao junior, dok se Nikola Lazarević plasirao u polu finale.
Zbog velikog broja boraca u kategorijama juniora -63,5 i 71 kg, polufinalne i finalne borbe biće nastavljene 10. juna u Beogradu.
Inače, prvenstvo je bilo izborno za sastav seniorske reprezentacije koja će učestvovati na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, kao i za sastav juniorske reprezentacije koja učestvuje na Evropskom prvenstvu u Skoplju.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.