Pasat udario u stub na kružnom toku, vozač povređen

Izvor: NiskeVesti.rs, 26.Okt.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pasat udario u stub na kružnom toku, vozač povređen

Muškarac srednjih godina povređen je danas oko 10.30 u Nišu kada je vozilom marke „folksvagen pasat“ izleteo sa kružnog toka kod Elektronske industrije i udario u banderu.

Prema rečima očevidaca, vozilo se velikom brzinom kretalo Bulevarom cara Konstantina iz pravca Niša ka Niškoj Banji i na kružnom toku je vozač je izgubio kontrolu na vozilom i preleteo preko zelene površine i udario u stub.
U „pasatu“ se u momentu udesa nalazio samo vozač.
Iz niške Plicijske uprave saopštavaju da je uviđaj u toku.
Ekipa Hitne pomoći prevezla je vozača do Urgentnog centra Kliničkog centra Niš, na dalju dijagnostiku i lečenje.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U NIŠU: Pasat udario u stub na kružnom toku, vozač povređen

Izvor: Večernje novosti, 26.Okt.2016

Muškarac srednjih godina povređen je danas oko 10.30 u Nišu kada je vozilom marke "folksvagen pasat" izleteo sa kružnog toka kod Elektronske industrije i udario u banderu Muškarac srednjih godina povređen je danas oko 10.30 u Nišu kada je vozilom marke "folksvagen pasat" izleteo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.