Parkirajte svoj bicikl kod ulaza u niške pijace

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkirajte svoj bicikl kod ulaza u niške pijace

Na ulazima niških pijaca, kako kažu u JKP Tržnica, postavljeni su ramovi za bicikle, pa zato pozivaju sve kupce da svoje dvotočkaše ostavljaju na ovim mestima, jer je zabranjeno kretanje biciklom između tezgi.

Iz Tržnice su se novim ramovima pohvalili krajem oktobra i naglasili da je tada primećena veća posećenost pijaca i kupci koji po namirnice dolaze biciklom.

Pošto je posećenost pijaca povećana, kretanjem biciklom kroz redove, onemogućava >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << normalnu komunikaciju kupaca, gde može doći do povređivanja, a prisutno je nezadovoljstvo zbog otežane kupovine - kažu u Tržnici.

Potražite ramove na ulazu u pijacu; foto: JKP "Tržnica"Zbog toga su odlučili, kako kažu, da naprave parkinge za bicikle na ulazima niških pijaca.

Molimo kupce koji koriste ovo prevozno sredstvo da ga ostavljaju (zaključaju) na za to predviđeno mesto - poručuju iz Tržnice.

Podsećaju i da je ulaz biciklom u pijačni prostor i do sada bio zabranjen i da građane o tome obaveštavaju table.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.