Paraolimpijac u “Čairu” razgovara o problemima osoba sa invaliditetom

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2017, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paraolimpijac u “Čairu” razgovara o problemima osoba sa invaliditetom

O sportu, uspesima, motivisanju i problemima osoba sa invaliditetom zainteresovani građani imaće prilike da razgovaraju sa paraolimpijcem Milošem Zarićem u niškoj hali "Čair" u ponedeljak, 19. juna od 15:30, kada će biti promovisan i sajt “Šampioni svaki dan”.

Ovaj sajt je napravljen sa ciljem da se osobe sa invaliditetom na jednom mestu informišu o uspesima i sportskim aktivnostima osoba sa invaliditetom.

Pored sveobuhvatnog informisanja, cilj ove platforme >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je da se osobe sa invaliditetom dodatno motivišu kako bi se što veći broj uključio u sportske aktivnosti, ali i kako bi se lokalne zajednice što više aktivirale i predložile svoje projekte u domenu inkluzije i pristupačnosti osoba sa invaliditetom - kažu organizatori.

Inače, Miloš Zarić je vicešampion sveta u bacanju koplja i kugle, dok je i kontinentalni prvak u bacanju koplja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.