Pao video-bim i povredio učenike, učiteljicu i nastavnicu u školi u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2024, 19:04

Pao video-bim i povredio učenike, učiteljicu i nastavnicu u školi u Nišu

Pre svečanog otvaranja mini-pič terena u čast Draganu Stojkoviću Piksiju, u Osnovnoj školi "Kralj Petar Prvi" pao je video-bim i povredio tri učenika, učiteljicu i nastavnicu. Iz policije kažu da je uviđaj u toku, a iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš rečeno da su svi povređeni svesni, orijentisani i komunikativni.
Iz policije su rekli da su, ubrzo nakon dojave, izašli na lice mesta, a da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.
12-godišnjak je sagledan od strane dečijeg i neurohirurga zbog povrede glave. Zbog povrede lakta preveden na dečiju hirurgiju po odluci dečijeg hirurga. 11-godišnjak. ima površnu povredu glave i vrata, a nakon dijagnostike otpušten kući uz savet lekara. Još jedan...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: U Nišu pao video bim i povredio tri učenika, učiteljicu i nastavnicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2024

U Nišu, pre otvaranja mini-pič terena, u osnovnoj školi "Kralj Petar Prvi" pao je video-bim i povredio tri učenika, učiteljicu i nastavnicu, pišu danas Južne vesti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.