Pantelejci se bune - umesto parkića i obećanog zelenila niče zgrada na 4 ara

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2024, 18:24

Pantelejci se bune - umesto parkića i obećanog zelenila niče zgrada na 4 ara

Mašine i radnici na terenu u ulici Radoja Domanovića, bager kopa, a stanari navode da se gradi na 4 ara gde im je investitor usmeno obećao parkić i zelenu površinu. Građani i stanari tvrde da minimum zelenila kod prethodnih zgrada nije ispoštovan, a novi radovi počeli su bez table sa projektom, a građevinske dozvole nema u APR-u. Sa niškog Građevinsko-arhitektonskog fakulteta kažu da je parcela, uz prihvatljiva odstupanja, adekvatna za gradnju, ali da više zna Uprava za građevinarstvo. Oni ćute.
Opet muke građana Panteleja sa nedostatkom zelenih površina. Uz samu zgradu koja postoji nekoliko godina, na samo 4 ara investitor je naumio da podigne novu. Proverom u APR-u građevinska dozvola još uvek nije izdata,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.