Panel-diskusija o vršnjačkom nasilju

Izvor: JužneVesti.com, 03.Dec.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panel-diskusija o vršnjačkom nasilju

Zašto je vršnjačko nasilje veliki problem i koja su moguća rešenja čuće se na panel-diskusiji koja će u sali za sednice Pravnog fakulteta u Nišu biti održana u četvrtak 3. decembra u 17 sati.

Govoriće Bojan i Dragana Janković, roditelji učenika Alekse koji je pre 4 godine izvršio samoubistvo, a smatra se da je taj čin posledica šikaniranja i nasilja koje je trpeo u školi.

Panelisti će biti i psiholog Sandra Mojašević i rukovodilac grupe za suzbijanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << maloletničke delinkvencije Policijske uprave u Nišu Bratislav Timotijević.

Diskusiju organizuju studenti Škole za branitelje i braniteljke ljudskih prava koju organizuje "Civil Rights Defenders", u saradnji sa studentima Pravnog fakulteta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.