PSG opet bez poverenika u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSG opet bez poverenika u Nišu

Opoziciona partija Saše Jankovića - Pokret slobodnih građana, ponovo nema lidera u Nišu. Igor Milosavljević izabran u junu ove godine napustio je tu funkciju samo par meseci kasnije. Iz centrale Pokreta nisu rekli kada će biti izabran poverenik, navode da građanska opcija u Nišu zaslužuje bolje organizovan PSG, ali i da građani moraju da se više uključe u politiku.

Milosavljevićeva liderska karijera u niškom PSG kratko je trajala, a on je šturo objasnio da je mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prvog čoveka pokreta u Nišu napustio iz “ličnih razloga”. Iz beogradske centrale nemaju ideju kada će imati novog lidera u najvećem gradu juga Srbije.

Poverenika u Nišu ćemo izabrati kada budemo imali osobu koja može da ispuni težak zadatak organizovanja građanske opozicije u gradu i zemlji prekrivenim nacionalizmom, prostaklukom, nasiljem i lopovlukom - kažu iz PSG.

Bolju organizaciju PSG u Nišu vide i kroz aktivnije učešće “građanski orijentisanih” birača.

Smatramo da podrška građanskoj opciji u Nišu zaslužuje mnogo bolji i organizovaniji rad PSG. Verujemo da će, kada građanski orijentisani birači počnu da učestvuju, a ne samo tiho "podržavaju", pravi, građanski Niš izaći iz senke, a Pokret dobiti punu snagu - navode iz PSG.

Jedno znaju, u novoformirani Savez za Srbiju neće ulaziti jer su formirali svoj savez - Građanski blok 381.

Podsetimo, Milosavljević je izabran sredinom juna ove godine, kao prioritet je najavio formiranje povereništava stranke po svim niškim opštinama, ali je umesto toga gradski odbor ostao bez poverenika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

PSG bez poverenika u Nišu " "iz ličnih razloga"

Izvor: B92, 23.Okt.2018

Dosadašnji poverenik Pokreta slobodnih građana za Niš je podneo ostavku na tu funkciju, prenose Južne vesti...Igor Milosavljević je izabran u junu ove godine za prvog čoveka partije Saše Jankovića, a to mesto je napustio samo nekoliko meseci kasnije...On je rekao da je lidersku poziciju u pokretu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.