PSG Niš: Ispitati sporni tender Parking servisa za boje i pokrenuti krivične prijave

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2024, 17:46

PSG Niš: Ispitati sporni tender "Parking servisa" za boje i pokrenuti krivične prijave

To što su iz niškog JKP Parking servis odlučili da za više od 10,6 miliona dinara kupe boje za obeležavanje puteva od AD Tehnohemija, čiji je direktor ranije hapšen zbog nameštanja tendera, treba ispitati, smatraju iz Pokreta slobodnih građana. Zahtevaju i krivične prijave protiv onih koji nameštaju tendere i zloupotrebljavaju novac građana.
Boje za obeležavanje puteva, od kojih neke i nisu propisane pravilnikom, niški JKP Parking servis kupiće od beogradske Tehnohemije, firme čiji je generalni direktor hapšen zbog nameštanja tendera baš u Nišu. Firma koja je ponudila znatno nižu cenu odbijena je jer njena "koverta nije stigla blagovremeno". Tehnohemija je povezana i sa...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.