PROJEKAT ZA OSNAŽIVANJE ŽENA U PREDUZETNIŠTVU

Izvor: NTV.rs, 14.Feb.2020, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROJEKAT ZA OSNAŽIVANJE ŽENA U PREDUZETNIŠTVU

U Regionalnoj privrednoj komori u Nišu organizovane su edukativne radionice, u okviru projekta „Postanimo jače, znanjem do uspeha“  koje su okupile 60 žena preduzetnica iz šest srpskih gradova. Cilj je ekonomsko osnaživanje privrednica, povećanje njiihove vidljivosti, širenje poslovnog kapaciteta i mogućnost za ulazak u trgovinske lance velikih kompanija.
Projekat „Postanimo jače, znanjem do uspeha“  okupio je u Nišu preduzentnice iz šest gradova u Srbiji. Prva faza projekta >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << je edukativna i ciljevi su da se žene osnaže da pokrenu svoj biznis, kao i da postanu vidljive van lokalnih sredina, odnosno mesta u kome žive i rade. Druga faza biće realizovana krajem aprila u Beogradu i ona će omogućiti poslovnim ženama da se upoznaju i povežu.
Projekat „Postanimo jače, znanjem do uspeha“  realizuju Privredna komora  Srbije i Udruženja poslovnih žena iz Čačka, Kragujevca, Kraljeva, Niša, Valjeva i Leskovca , uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.