PROBLEM PRENASELJENOSTI ZATVORA BIĆE UBLAŽEN 2011. GODINE

Izvor: Kurir, 06.Dec.2010, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEM PRENASELJENOSTI ZATVORA BIĆE UBLAŽEN 2011. GODINE

NIŠ- Direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Milan Obradović rekao je u Nišu da je najveći problem srpskih zatvora prenaseljenost ali da će taj problem u velikoj meri biti rešen do kraja naredne godine.

- Najveći problem je broj osuđenih lica ali planiran je završetak novih zatvora, tako da se nadam da će taj problem u velikoj meri biti završen do kraja naredne godine, rekao je Obradović novinarima nakon svečane akademije kojom je Kazneno popravni zatvor u Nišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << obeležio 100 godina postojanja.

Obradović je rekao da nije zadovoljan ni standardom zaposlenih koji, kako je kazao, ulažu maksimalni napor da održe nivo bezbednosti u srpskim zatvorima i izrazio nadu da će plate zaposlenih tokom sledeće godine biti veće.

KPZ u Nišu danas obeležava 100 godina od osnivanja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Problem prenaseljenosti zatvora biće ublažen 2011. godine

Izvor: Glas javnosti, 07.Dec.2010, 07:06

NIŠ- Direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Milan Obradović rekao je u Nišu da je najveći problem srpskih zatvora prenaseljenost ali da će taj problem u velikoj meri biti rešen do kraja naredne godine...- Najveći problem je broj osuđenih lica ali planiran je završetak novih zatvora,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.