POŽAR: Stradale mašine, obustava rada za strugaru “Brenta 1100”

Izvor: NiskeVesti.rs, 12.Nov.2016, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR: Stradale mašine, obustava rada za strugaru “Brenta 1100”

U požaru koji se dogodio večeras oko 19 sati na okretnici kod Niške Banje, stradale su mašine i delovi strugare porodične firme “Brenta 1100”, vlasnika Verana Ničića koji je Niškim Vestima rekao da je šteta tolika da će morati da obustavi rad.

"Završili smo posao kao i uvek oko 16 sati i otišli kućama, a onda smo čuli šta se desilo. Nikoga nije bilo, stradao je samo pas koga nisam uspeo da spasim. Unutra je bilo mašina, delova. Ovo znači potpunu obustavu rada," >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << rekao je Niškim Vestima potreseni vlasnik strugare "Brenta 1100" Veran Ničić.
On je kazao i da se čulo nekoliko eksplozija, ali vatrogasna služba je utvrdila da su sve plinske boce koje su bile u objektu cele.
Ničić je dodao i da je spašen jedino viljuškar, a brzom intervencijom vatra se nije proširila na celo stovarište. Vatrogascima je, u ovom slučaju, i kiša bila saveznik.
Razlog požara znaće se nakon uviđaja koji je u toku.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.