Izvor: Medijski istraživački centar, 06.Jun.2013, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELO PRIJAVLJIVANJE ZA MULTIMEDIJALNU ŠKOLU

Počelo je prijavljivanje za Multimedijalnu školu niškog Media centra. Sadašnji i budući novinari, studenti žurnalistike, u ovoj školi moći će da saznaju sve što je potrebno za uspešnu karijeru modernog novinara. Polaznike Multimedijalne škole vodiće iskusni predstavnici struke, i to iz sledećih oblasti:
Agencijsko novinarstvo
Foto-novinarstvo
Video i montaža
Onlajn novinarstvo
Društvene mreže
Kroz ovih pet modula polaznici će na predavanjima i >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << uz praktičan rad naučiti čitav niz veština i steći nova znanja. U Multimedijalnoj školi lokalnim novinarima pruža se prilika da poboljšaju i usavrše svoj rad, da se upoznaju sa najnovijim tendencijama u teoriji, praktičnom novinarstvu i tehnologiji. Sticanjem i proširivanjem znanja i veština, profesionalnim usavršavanjem, polaznici će po završetku škole moći efikasnije da obavljaju sadašnji posao, dođu do posla u nekom od medija ili eventualno razviju svoj projekat.
Ukoliko ste zainteresovani, možete popuniti prijavni formular i poslati ga na adresu info@mirc.rs. Rok za prijavu je 16. jun 2013.
Multimedijalnu školu organizuje Media & reform centar Niš uz podršku Američke ambasade u Beogradu.
Pohađanje Multimedijalne škole je BESPLATNO.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.