PLANOVI! Promocija Niša u magazinu i panoramski autobus

Izvor: NiskeVesti.rs, 11.Feb.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLANOVI! Promocija Niša u magazinu i panoramski autobus

Turististička organizacija Niš planira da i u ovoj godini predstavi turističke potencijale Niša u Wizz Air-ovom inflight magazinu kao lane.

Ovu mogućnost najavio je, gostujući na Niškoj televiziji, direktor TON-a Uroš Parlić i kao argument dodao da je tekst o Nišu kao novoj balkanskoj destinaciji čitalo više od šest miliona putnika tokom avgusta i septembra prošle godine u svim avionima Wizz Air-a.
Od maja meseca turisti u Nišu imaće na raspolaganju panoramski >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << autobus, o čemu su Niške Vesti već pisale. Otvoreni turistički autobus, biće stacioniran u Nišu najmanje četiri meseca. Njemu je već određena ruta koja pokriva devet najzanimljivijih tačaka u gradu, a uključena je i Niška Banja. Cena jedne vožnje prema Parlićevim rečima iznosiće 300 dinara (oko 2,5 evra).

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.