PARTIBREJKERS posle dve godine u subotu u Nišu!

Izvor: NTV.rs, 07.Sep.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIBREJKERS posle dve godine u subotu u Nišu!

Nakon nezaboravnog koncerta koji je održan pre dve godine u Dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu, legendarni PARTIBREJKERSI će održati samostalni koncert u subotu, 8.septembra u istom prostoru, sa početkom u 21h.
„BREJKERSI“ će ovom prilikom u Nišu napraviti finiš letnje koncertne turneje u regionu i odsvirati set najboljih pesama iz 36 godina duge i plodne karijere.
Kao gosti koncerta, nastupiće niški renomirani post grunge sastav GOSPODIN PINOKIO, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << će ovom prilikom pemijerno odsvirati i par novih numera koje će se naći na novom EP izdanju čiji se izlazak očekuje do kraja ove godine.
Ulaznice su u pretprodaji do subote, 8.septembra do 14h po ceni od 800 dinara u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza – radno vreme od 12 do 18h) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, radno vreme od 10 do 16h). Na ulazu u Dvorište Univerziteta od 19h, cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara!
Bez obzira na vremenske prilike, bina će biti pokrivena po festivalskim standardima.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Straight Jackin’ u Zemunu

Izvor: BalkanRock.com, 07.Sep.2018

Hip-hop bend Straight Jackin’ koncertno će nastupiti u zemunskom klubu Fest 8. septembra s početkom u 22 sata. Time će ujedno obilježiti i 25 godina karijere. Navedeni glazbeni sastav na sceni djeluje od 1994. godine, a pjesmama kao što su „Digni ga”, „Lopove – narkomane”, „Javna...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.