Ovoga vikenda audicije za nove članove Akademskog pozorišta (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Okt.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovoga vikenda audicije za nove članove Akademskog pozorišta (VIDEO)

Niški Studentski kulturni centar poželeo je brucošima uspešan polazak na fakultet organizovanjem audicija za prijem novih članova u svoje ansamble – pozorišni, horski, orkestarski I folklorni. Moći će, međutim, da konkurišu studenti svih godina, dok za učešće u folklornom ansamblu Oro mogu da se prijave i osnovci i srednjoškolci.
Početak akademske godine je i pravo vreme za obnavljanje umetničkih trupa Studentskog kulturnog centra, pa će u njihovim prostorijama tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << čitavog oktobra biti organizovane audicije za prijem novih članova. Počinje se izborom novih glumaca-amatera koji će se tokom vikenda održati u sali Akademskog pozorišta od 16 sati.
Audicija forlklornog ansambla ORO će se održati 14. oktobra u 19 sati, dok će se selekcija članova za Narodni orkestar obavljati od 12. do 16. oktobra u periodu iod 19.30 do 23 sata. Studentkinje koje bi da zapevaju u Ženskom horu mogu da svoj talenat pokažu svakog ponedeljka od 17 sati, dok će se selekcija potencijalnih učesnika u Mešovitom akademskom horu obavljati četvrtkom od 19 časova.
Studentski kulturni centar i ove akademske godine nastavlja sa starim aktivnostima, ali najavljuje i neke nove.
U Studentskom kulturnom centru ne kriju zadovoljstvo što bi do kraja godine trebalo da bude objavljen prvi CD Mešovitog akademskog hora.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.