Otvoreni parlmament u centru grada (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 12.Jun.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreni parlmament u centru grada (VIDEO)

Inicijativa Otvoreni parlament održala je uličnu akciju u centru Niša pod nazivom “Za otvoreni parlament“ kako bi se skrenula pažnja građanima da imaju pravo da znaju kako narodni poslanici predstavljaju njihove interese. Osim toga iz inicijative smatraju da javnost treba da se informiše o radu Narodne skupštine a na pitanja Nišlija o svemu ovome odgovarali su oni koji ih u skupštini zastupaju.
Izabrane predstavnike u Parlamentu koji u naše ime donose najvažnije političke >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << odluke često viđamo samo putem malih ekrana. Priliku da sa njima lično razgovaramo imamo uglavnom kada prilikom ovakvih uličnih akcija koje organizuje inicijativa otvoreni parlament.
Akcija ima za cilj veći nivo transparentnosti rada parlamenta i uspostavljanje redovne komunikacije između predstavnika u skupstini i javnosti.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

“Za otvoreni parlament” u Nišu

Izvor: juGmedia, 13.Jun.2015, 11:20

NIŠ – Inicijativa Otvoreni parlament održala je uličnu akciju “Za otvoreni parlament” u centru Niša...Cilj akcije je bio da se skrene pažnja građanima da imaju pravo da znaju kako narodni poslanici i poslanice predstavljaju njihove interese kao i da informacije o radu Narodne skupštine pripadaju...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.