Otvoreni dan u subotu u niškom prihvatilištu - prilika za udomite psa

Izvor: JužneVesti.com, 28.Mar.2024, 10:36

Otvoreni dan u subotu u niškom prihvatilištu - prilika za udomite psa

Ljubitelji životinja mogu se u subotu, 30. marta, družiti za napuštenim psima u niškom prihvatilištu, a oni koji to žele, mogu i usvojiti psa.
Akciju "Otvoreni dan" organizuje JKP Mediana u saradnji sa udruženjem “Pit” od 11 sati u prihvatilištu za pse koje se nalazi u sklopu Gradske deponije.
Dragi građani, roditelji, deco I ljubitelji životinja, od početka ove godine poslednja subota svakog meseca je rezervisana za druženje sa našim najdražim krznenim prijateljima. Dođite da provedemo vreme zajedno, da možda udomite nekog psa i da ovo svima nama bude nezaboravan dan - poručuju organizatori.
Napominju da sve posetioce, kao i na prošlim druženjima, očekuje puno iznenađenja....

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.