Otvoren poklopac na banderi kod hale “Čair”, iz “Parking servisa” najavljuju popravku tokom dana

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jan.2021, 18:03

Otvoren poklopac na banderi kod hale “Čair”, iz “Parking servisa” najavljuju popravku tokom dana

Da je poklopac za struju na banderi kraj hale "Čair" u Nišu otvoren, ukazali su građani preko aplikacije "Prijavi problem", a iz Parking servisa navode da do sada ni od koga nisu dobili prijavu, ali da će njihova ekipa tokom dana izaći na teren i sanirati oštećenje.

Na fotogafiji koju je zabeležio čitalac može se videti otvoreni poklopac za struju, koji nije skinut sa bandere, ali kablovi koji vire zabrinuli su Nišlije. Iz Parking servisa, koji je zadužen >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za uličnu rasvetu, navode da njihove ekipe prethodnih dana nisu izvodile radove na osvetljenju oko hale "Čair".

Preko našeg kol- centra za prijavu kvarova nije evidentirana takva prijava. Ekipa "Parking sevisa" će danas obići pomenutu lokaciju i otkloniti sve uočene nepravilnosti – navode iz "Parking servisa".

Inače, na prostoru "Čaira" prethodnog dana građani su prijavili i otvoren ormarić za struju na fontani u parku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.